Geschiedenis

Wie het verleden niet kent, kan het heden niet begrijpen – laat staan de toekomst vormgeven.

Het tastbaar maken van die toekomst: dat is wat onze opdrachtgevers vaak impliciet of expliciet voor ogen hebben als de wens ‘een boek’ op tafel ligt. Wij duiken in de geschiedenis van een project of  organisatie en maken de weg zichtbaar die men aan het afleggen is.

De toekomst vormgeven via de geschiedenis

Nieuwe ontwikkelingen zijn vaak veel dieper geworteld in de eigen geschiedenis dan men denkt. Wij leggen paralellen bloot en laten doorlopende lijnen zien, in woord en beeld. Zo wordt een jubileumboek veel meer dan een prachtig naslagwerk over het verleden, maar draagt het bij aan trots en draagvlak voor nieuwe stappen. We maakten bijvoorbeeld het schitterende lustrumboek ter gelegenheid van het 215-jarig bestaan van de Hanzehogeschool, Share your Talent, Move the World, vol hartverwarmende verhalen van docenten, studenten en alumni over hoe zij met hun talent de wereld in beweging brengen.

Een greep uit ons historische werk:

We maakten in de loop der jaren zo een heel aantal prachtige uitgaven, altijd met verhalen van ooggetuigen en schitterend historisch beeldmateriaal.

Goede zorg, betaalbaar, toegankelijk en dichtbij. Twee eeuwen De Friesland Zorgverzekeraar

Het Wiebenga. Monumentaal gebouw voor eigentijds onderwijs

Share your Talent, Move the World. 215 jaar Hanzehogeschool Groningen

Naar ruimte en tijd. 25 jaar coaching in het UMCG

BLOG: Laat het verleden voor je werken